Codrin Ştefănescu, şocat de intenţiile Guvernului: ‘Asemenea aberatii n-a mai auzit nimeni vreodatā. Urmeazā o tragedie’

Codrin Ştefănescu, fost secretar general al PSD, se acuză Guvernul că îţi bate joc de părinţi, elevi şi profesori, prin măsurile pe care le pregăteşte pentru reluarea cursurilor în şcoli în luna septembrie.“Guvernul āsta liberal isi bate joc,rāu de tot, de pārinti, elevi si profesori! Din septembrie urmeazā distrugerea totalā a invātāmântului românesc! Asemenea aberatii n-a mai auzit nimeni vreodatā. Pe planetā! Clase cu 10 elevi, 4 ore de scoalā, 30 min ora de curs, 5 controale pe zi la temperaturā! Basca māstile si mānusile obligatorii, cā doar au stocuri de milioane din bugetul de stat. Urmeazā o tragedie!”, scrie Codrin Ştefănescu pe Facebook.Guvernul vrea ca în clase să fie maximum 10-15 elevi, iar aceștia să sta cel mult 4 ore pe zi la școală. În plus, fiecare oră de curs va dura cel mult 30 de minute, în condițiile în care jumătate din elevi învață de acasă online. În timpul orelor de curs, elevii trebuie să păstreze între ei o suprafață de 4 metri pătrați.

DOCUMENTUL poate fi consultat AICINumărul maxim de elevi pe clasă trebuie să nu depășească jumătate din efectiv, iar ceilalți elevi din clasă vor face activități online: “participare alternativă a elevilor, prin rotație, la orele de clasă online a unei părți din elevi, ceilalți fiind prezenți fizic la școală (de preferat în prima etapă, întrucât asigură un timp de expunere mai redus pentru fiecare elev)”.

Sursa: stiripesurse.ro